Вареники для українських бійців ліплять іноземці

Іноземні студенти Тернопільського державного медичного університету долучаються до волонтерської роботи в організації «Бункер С». Вони ліплять вареники, а також готують іншу їжу для українського війська.

Вареники – улюблена страва українських воїнів, яку постійно замовляють у волонтерської організації «Бункер С». Волонтери самі не справляються з великими замовленнями, відтак попросили допомоги у студентської молоді. Студенти медичного університету охоче зголосилися, повідомляє ZZ.

«Ми вдячні усім студентам, які прийшли допомагати – і українським, і також іноземним. Вони прийшли і працювали дуже натхненно. До роботи долучалися також і викладачі. Спільно вдалося виготовити велику кількість вареників, які вже відправили у зону АТО. Сподіваємося, що такі спільні проекти будемо організовувати і далі», – розповідає координатор, господиня організації «Бункер С», волонтер пані Марія.

Викладачі та студенти медичного університету склали графік чергувань у волонтерському пункті «Бункер С». Відтак регулярно готуватимуть їжу для українських бійців.

Вибір читачів за тиждень

Відео