Вхід на вечір 8 березня хлопцям обійдеться до 150 гривень

Солодкі подарунки, розіграші, концерти та вечірки пропонують для дівчат розважальні заклади Тернополя 8 березня. У кінотеатрі зробили вечірній сеанс української комедії «Політ золотої мушки». А у драмтеатрі в цей день обиратимуть «Міс Тернопіль -2016».

Безкоштовні концерти

Безкоштовно відпочити можна у «Файному місті», де о 21:00 розпочнеться концерт групи з Івано-Франківська Malex Band.  А у «Хмільному щасті» з 21:00 розважатиме гурт із Луцька «Чорні черешні», дівчатам обіцяють подарунки за участь в конкурсі. Усі інші кафе «Подолян» даруватимуть дівчатам солодощі при здійсненні будь-якого замовлення. Три учасники перепостів з фотоконкурсу до 8 березня отримають в цей день у «Подолянах» романтичні вечері. Любителям поспівати можна скористатись 50% знижкою для дівчат у караоке «Broadway». Ідучи у заклад, на території «Подолян» можна помилуватись красою фіалок, оглянувши діючу в розважальному центрі виставку. А у кінотеатрі «Cinema City» переглянути «Політ золотої мішки», а ще романтичні «8 найкращих побачень», міфічні «Боги Єгипту» та інше. Квиток на фільм - від 50 до 75 гривень.

Вечір з гуртами – від 50 до 150 грн

Провести 8 березня у «Козі» для хлопців коштуватиме 50 гривень лише за вхід. Дівчата туди проходять безкоштовно.  У програмі - тернопільський гурт «Tik Tu» та різноманітні конкурси для молоді.

- Тематичні вечірки завжди проходять активно. Ми маємо багато подарунків для дівчат, тому хлопцям доведеться їх трішки компенсувати платою за вхід, - каже арт-директор «Кози» Ярослав Качмарський.

А ті, хто готовий платити за концерт більше, можуть повести своїх леді в «Березіль» та подарувати їм вечір з піснями. В «Березілі» виступатимуть Вадим Крищенко та його друзі - Дмитро Андрієць, Світлана Весна та гурт "Тріода".  Концерт відбудеться напередодні свята – 6 березня. Початок - о 19.00. Квитки -  60-150 грн

Нічні клуби

Також заздалегідь починають святкувати у нічному клубі Riverpool. Там з 4 до 6 березня триватиме весняний відпочинок.

- 8 березня для всіх - безкоштовне караоке “Studio Evolution Pro 2” у італійському караоке-ресторані "Кантаріо" та дискотека у клубі, - каже організатор дійств в клубі Саша Хомич.

"Allure" розпочинає святкування 7 березня о 22:00, вхід для дівчат – безкоштовний, у подарунок обіцяють коктейль та конкурси. Хлопці ж платитимуть за дискотеку 70 гривень.

Виставки та вистави на 8 березня

Поціновувачі мистецтва можуть відвідати виставки у Тернополі. Це картини 12 митців із Німеччини, Нідерландів, Іспанії, Ізраїлю та Румунії  "Трансформовані моменти походження" у галереї "Бункермуз",  живописні полотна Миколи Мельника в обласній бібліотеці для молоді, фото тернопільського журналіста, військового історика Ігоря Крочака Героїв Небесної Сотні в обласному архіві, твори Тараса Шевченка і репродукції творів Кобзаря в художньому музеї. Усі виставки – безкоштовні.

Вистав 8 березня не показуватимуть. Театр віддали під проведення «Міс Тернопіль-2016». Розпочнуть конкурс о 17:00.  Напередодні свята – 6 березня – ставитимуть трагікомедію «Дитина в подарунок». Квитки на виставу – у межах 35-40 гривень.

Ексклюзив у подарунок

Також дівчат можна потішити заздалегідь. Подарувавши їм квиток на літній музичний фестиваль «Файне місто». До Міжнародного жіночого дня організатори музичного фестивалю зробили знижки на квиток. Такий подарунок коштуватиме 520 гривень (на 40 гривень дешевше, - прим. ред.).

А ще  - у програмі 8 березня є сюрпризи, які можна придумати самим.

- Вечері, концерти та караоке – це все добре. Але мій чоловік кожного року дивує мене особливою програмою, - розповідає тернополянка Катерина Туркот. - Як от серфінг, стрибок з парашутом чи продуманий ним квест. Це незабутні враження.

Катерина БОЙКО

Фото автора і з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео