Марафонка з Бережан розповіла про біг «через силу»

Минулого тижня на базі Навчально-наукового геодезичного полігону м. Бережани Національного університету «Львівська політехніка» з ініціативи заступника начальника Степана Клиша відбулася зустріч трудового колективу з багаторазовою переможницею та призеркою змагань з марафону (42 км 195 м) Наталією Легоньковою.

 

Спортсменка прибула до Бережан після перемоги у престижному забігу в Лос-Анжелесі (США), а перед тим перемогла в Дубліні (Ірландія), виконавши норматив майстра спорту міжнародного класу.

«Я вже давно обіцяв таку зустріч, бо наші працівники вже не перший рік спостерігають за тим, як ледь не щодня Наталя «набігає» свої десятки кілометрів уздовж бережанського ставу неподалік від нашої бази», – сказав Степан Клиш.

Наталія Легонькова розповіла про важкі тренування, про біг «через силу» на останніх кілометрах траси, про боротьбу з суперниками під час забігу. Степан Клиш вручив Наталії Легоньковій букет квітів і грошову премію.

Директор Бережанської ДЮСШ Володимир Дуда поінформував про те, що Наталія Легонькова виконала в Дубліні олімпійський норматив і є кандидатом на поїздку на Олімпійські ігри, які цього року відбудуться в Бразилії.

Повідомляє gazeta1.com

 

Вибір читачів за тиждень

Відео