Дебют настасівських спортсменів увінчався вагомим комплектом заслужених медалей

Нещодавно у Тернополі відбулася відкрита першість міста з кікбоксінгу. Своїми силами і вправністю мірялися представники команд із обласного центру, Заліщиків, Кременця і Настасова.

На фоні інших ровесників, особливою майстерністю та волею до перемоги відзначалися юні бійці із села Настасова, що в Тернопільському районі, яких тренує відомий у нашому краї фахівець з цього виду спорту Олександр Дульнев. І хоч кікбоксінгом настасівські хлопці і дівчата займаються лише з кінця минулого року, уже добиваються неабияких результатів.

Як уже було сказано, на чергових змаганнях вони отримали низку заслужених нагород. Вікторія Баб’як та Анжела Дерень вибороли золоті медалі. «Срібло» здобули Христина Ракоча та Олександр Ковалишин. А замкнули трійку призерів з бронзовими медалями ще двоє підопічних пана Олександра з тієї ж команди настасівчан Павло Зазуляк і Віталій Галащик, повідомляє «Агропродсервіс».

Нині шкільні спортсмени із настасівської команди, які подають неабиякі надії, готуються до відкритої першості області, що відбудеться у травні, і принагідно за фінансову і моральну підтримку щиро дякують своєму меценату – генеральному директору компанії «Агропродсервіс» Івану Чайківському.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео