Три ДТП за два дні - як пройшли вихідні на Тернопільщині

4 людей травмовано.

Про травмованих у дорожньо-транспортній пригоді повідомив черговий лікар Збаразької райлікарні у місцеве відділення поліції. На автодорозі Тернопіль-Кременець, поблизу села Чорний Ліс, зіткнулися автомобілі “Пежо-Боксер” та “Тойота Кемрі”.

При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативної групи стало відомо, що близько 19:00 водій “Пежо”, рухаючись в напрямку Тернополя, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та врізався в “Тойоту”. Остання рухалася в попутному із ним напрямку.

В результаті автопригоди до лікарні потрапив пасажир з “Пежо”. У водіїв провели забір крові. За попередньою інформацією водій “Пежо” перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ще одна аварія у перший день тижня зареєстрована в селищі В. Березовиця Тернопільського району. Водій автомобіля “Део-Ланос” виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем “Рено Кенго”. Після удару “Рено” відкинуло і він врізався у вантажівку “ДАФ”. Останній рухався паралельною смугою в попутному з ним напрямку.

Внаслідок ДТП двоє людей потрапили до лікарні. У водія “Део” закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, вивих плечового суглобу та коліна. Його доправили до травматологічного відділення. Пасажира з “Рено” з підозрою на ЗЧМТ та струс також оглядали медики.

До травматологічного відділення бригада швидкої допомоги привезла восьмого березня і мешканку Львівської області. Жінку, 1951 року народження, на вулиці С. Будного збив автомобіль “Фольксваген Т4″.
За попередньою інформацією потерпіла переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Після огляду медиків її відпустили.

Усі автопригоди внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео