У тернопільських вишах проведуть тренінги для підвищення ефективності роботи студентських середовищ

Громадська організація «Молодіжне об’єднання «Файне місто» уже вкотре проведе освітній курс «Механізм ефективного розвитку».

Що таке «Механізм ефективного розвитку»? Це курс лекцій та тренінгів від досвідчених громадських активістів та представників влади для студентів Тернопільських ВНЗ.  Під час проведення тренінгів його учасники матимуть можливість зрозуміти шляхи підвищення  студентської активності  у ВНЗ, роботи в команді, лідерства в молодіжному середовищі, проектного менеджменту,  використання соціальних мереж та нових медіа, як PR-технологій, комунікації в команді та з цільовою аудиторією, фандрайзингу та  прав студентів. Заняття проводитимуть раз в тиждень, протягом 8 тижнів. 

За словами однієї з організаторів проекторів, Марії Іщенко, мета заходу – залучити якомога більшу кількість студентів, які ще не перебувають у молодіжних організаціях та не беруть участі у громадському житті міста. Це захід для тих, хто хоче щось робити, але не має для цього достатньо досвіду чи теоретичних знань.

«Мені б хотілось, щоб якомога більша кількість людей прийшла на ці тренінги. Протягом цього часу студенти отримають корисні знання, які стануть їм у нагоді, адже після цього  у нас буде відбуватись «Studfest 2016», і ми б хотіли, щоб певна кількість студентів, які пройдуть освітній курс «МЕР», взяли участь у цьому фестивалі», - розповіла Марія Іщенко.

Дедлайн подачі заявок: 20 березня.
Реєстрація онлайн за посиланням: http://bit.ly/1Uxdn7O .
Після реєстрації будуть проводити співбесіду, щоб відібрати майбутніх учасників.

Даяна КОСТЕНЧУК

 



 

Вибір читачів за тиждень

Відео