Зі святом привітали жінок тернопільського батальйону

Під час перебування у тернопільському батальйоні військової частини 3002 Національної гвардії України голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна та командувач НГУ генерал-лейтенант Юрій Аллеров привітали жінок підрозділу з Міжнародним жіночим днем.

У приміщенні підрозділу жінкам вручили подарунки та квіти. Степан Барна побажав жінкам міцного здоров’я, щастя та кохання.

- Ви обрали діяльність, яка потребує сили та сміливості. Ми вдячні за професійність, витримку та сумлінність у виконанні обов’язків. Нехай ваша військова служба буде на славу Україні. Зі святом вас, - сказав очільник Тернопільщини.

Нагадаємо, 4 березня під час об’їзду військових частин Західного ОТО Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров відвідав тернопільський батальйон військової частини 3002.

Разом з командиром бригади полковником Петром Шуляком та командиром батальйону підполковником Віктором Шершуном командувач Національної гвардії здійснив обхід військового містечка.

Генерал-лейтенант Юрій Аллеров оглянув новий контрольно-перепускний пункт, парк батальйону, спортивний зал, банно-пральний комбінат, нові приміщення для особового складу та їдальню підрозділу.
 
- Завдяки плідній співпраці командира батальйону з органами місцевого самоврядування за невеликий проміжок часу казармено-житловий фонд тернопільського батальйону значно поліпшився. Це непоганий приклад для командирів військових частин та місцевої влади. Дуже добре, коли влада розуміє, допомагає та переймається проблемами людей в погонах, - зауважив командувач Національної гвардії.

Повідомляє Тернопільська ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео