Домашній арешт - не причина відмовлятись від нового злочину

Поліцейські арештували 34-річного чортківчанина, який спокусився на церковні пожертви. Злочин чоловік скоїв, перебуваючи під домашнім арештом за попередні кримінальні проступки.

Повідомлення про те, що у чортківський храм «Непорочного зачаття» проникла невідома особа до поліцейських надійшло пізно ввечері 4 березня від настоятеля церкви. На місці події правоохоронці з’ясували, що до храму злодій проник, розбивши вікно. Тим самим шляхом і покинув місце злочину, повідомляє Досьє 102.

Із всього церковного майна, за джерело збагачення крадій обрав кошти, які прихожани жертвували на храм. Він розбив чотири скриньки й заволодів шістьмастами гривнями.

Підозрюваного затримали вже наступного дня. Ним виявився 34-річний житель Чорткова. Чоловік вже не одноразово потрапляв у поле зору поліцейських, був судимий, а новий злочин скоїв перебуваючи під домашнім арештом.

До кримінального доробку чортківчанина правоохоронці додали частину 3 статті 185 ККУ України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Вибір читачів за тиждень

Відео