ФК "Тернопіль" проводить спаринги

Чотири товариські матчі провели основний та резервний склад футбольного клубу "Тернопіль" впродовж минулого тижня.

Нагадаємо, що тернополяни проводять чергові навчально-тренувальні збори у рамках підготовки до відновлення виступів у Першій лізі, повідомляє "20 хвилин".

Перший спаринг "муніципали" провели у Тернополі і у протистоянні з львівськими "Карпатами" підопічні Василя Івегеша поступилися з рахунком 1:4. За два дні наші земляки на Львівщині двома складами відіграли проти друголігової стрийської "Скали". Основа "муніципалів" поступилася стриянам 3:1. У впертій боротьбі поступилися і резервісти тернопільського клубу – 4:3.

Заключний спаринг ФК "Тернопіль" 6 числа пройшов у Синькові, що на Заліщанщині. Суперником нашої команди була чернівецька "Буковина", яка виявилась сильнішою 3:2.
У цих поєдинках за "муніципалів" відіграли усі новачки, котрих команда встигла підписати у період зимової перерви. Найдосвідченішим з них є 30-річний нападник Андрій Шевчук, останнім клубом якого був запорізький "Металург". У цього футболіста є чималий досвід виступів в Україні та навіть закордоном.

Також новобранцем ФК "Тернопіль" став гравець чемпіона області теребовлянської "Ниви" Владислав Сороцький. Цікаво, що у складі тернополян уже виступає рідний брат Владислава – Ігор Сороцький. Повернули до свого складу тренери "Тернополя" і перспективного нападника Івана Тарабалку, котрий минулий сезон провів у складі заліщицького "Дністра" і став кращим бомбардиром області.

Контракти із "Тернополем" підписали і перспективні 19-річний оборонець Юрій Заставецький та 16-річний нападник Андрій Різник.

Нагадаємо, що перший офіційний матч у Першій лізі ФК "Тернопіль" повинен провести 26 березня проти тернопільської "Ниви". Втім, чи відбудеться ця гра у Тернополі наразі невідомо, адже "Нива" – єдина команда Першої ліги, яка ще досі не розпочала підготовку до відновлення змагань.
 

Вибір читачів за тиждень

Відео