Тернопільські пенсіонери пересіли на велотренажери

У Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) тернополяни похилого віку можуть скористатися можливістю позайматися на велотренажері.

Велотренажер - це імітатор велосипеда. Тренуючись на ньому, створюється відчуття їзди, ми як би проїжджаємо десятки кілометрів дороги. При цьому значно зміцнюється здоров'я, тренується велика кількість м'язів, підвищується фізична витривалість, розвивається дихальна система і життєва ємкість легень. Велотренажери відносяться до так званих кардіотренажерів, які сприяють профілактиці серцево-судинних захворювань, запобігання гіпертонії, інфаркту міокарда, інсульту та інших поширених серцевих хвороб, що є причинами ранньої смерті. Загальна тренованість організму, отримана при заняттях на велотренажерах, дозволяє збільшити стійкість до різноманітних недуг, у тому числі до інфекційних простудних захворювань.

Велотренажер

Відділення соціально-медичних послуг Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення запрошує людей похилого віку на заняття на велотренажері за адресою: вул. Лисенка 8, каб. № 6 (цокольний поверх).

Додаткова інформація за телефоном: 22-02-52.

Вибір читачів за тиждень

Відео