Тернопільський школяр посварився з батьками і пішов з дому

Ввечері, 10 березня, до тернопільських правоохоронців із заявою про зникнення сина звернулася жителька обласного центру. Зі слів матері, хлопець пішов до школи, але додому не повернувся.

Правоохоронці з’ясували, неповнолітній в школі до кінця занять не був - пішов з останнього уроку. Ймовірною причиною втечі стала сварка з батьками.

Поліцейські оперативно відреагували на повідомлення матері, орієнтування про зникнення неповнолітнього надіслали на радіо, а також організували пошуки хлопця. До правоохоронців активно приєдналися жителі будинку, де мешкає родина. Оглядали дахи прилеглих багатоповерхівок, підвали, закинуті приміщення.

Сьогодні близько другої години ночі неповнолітній мандрівник таки повернувся додому. З’ясувалося, весь цей час хлопчина блукав у гаражному кооперативі, що неподалік його місця проживання. На щастя, за цей час з ним нічого не трапилося. 

Профілактична бесіда від поліцейських про неприпустимість в подальшому подібних «мандрівок» без відома батьків на школяра ще чекає.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео