Гурт «Matushka» виступить у Тернополі

Matushka (stoner/heavypsych) – це психоделічне тріо хлопців з Пітера, які, в рамках туру Західною Україною, завітають до Тернополя  21 березня.

Концерт відбудеться в арт-барі «Коза» о 20.00. Вартість квитків – 30 грн.

Гурт «Matushka» настільки вподобав стиль активного турового життя, що за останні півроку, це вже другий візит до Західної України.

Пітерський гурт «Matushka» - експериментальний проект у жанрі Psychedelic Rock, створений Тимофієм Горяшіним (гітара) і Костянтином Котовим (барабани) ще в 2010 році. Трохи пізніше, з 2013 року, ритм-секція отримала гідне підкріплення - до команди примкнув бас-гітарист Максим Журавльов. У 2015 році йому на зміну прийшов Юхим Гордєєв. Сьогодні це тріо і визначає основний склад групи.

Проект інструментальний. Самі виконавці - прихильники імпровізаційної подачі матеріалу, що гарантує якісно нове звучання і несподівану інтерпретацію на концертах, навіть вже здавалося б знайомих слухачеві композицій. Стилістика музичного матеріалу не обмежується жорсткими рамками, музиканти продовжують експериментувати в пошуках свого звучання.

Даяна КОСТЕНЧУК 

Фото і відео з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео