У Чорткові пройшов Відкритий турнір з фрі-файту пам’яті Романа Ільяшенка

13 березня у Чорткові відбулася значна спортивна подія – відкритий турнір з фрі-файту пам’яті нашого Героя, майстра спорту України Романа Ільяшенка.

Турнір організовано з ініціативи Георгія Никифорця, керівника чортківського СК «Характерник» Всеукраїнської Федерації фрі-файту і контактних єдиноборств за підтримки міського голови Володимира Шматька, повідомляє chortkiv.org.ua.

Змагання були справді велелюдними. Лишень самих учасників з’їхалося більше 100! Участь у турнірі взяли 9 спортивних клубів із різних куточків Західної України. Звісно ж, їх підтримували і численні шанувальники фрі-файту, і любителі видовищного спорту для сильних тілом і духом – словом, спортзал СК «Економіст» був заповнений впродовж усього дня.


Під час офіційного відкриття за присутності керівництва міської ради у повному складі та очільника районної ради Віктора Шепети згадували Романа Ільяшенка. Вступне слово належало спортивному побратиму, майстрові, судді Валерію Чоботарю, який повернувся зі Сходу. Привітав учасників Віктор Мацикур, який нині очолює департамент сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА. 


У цьому спортивному середовищі добре пам’ятають свого суперника в двобоях і доброго приятеля в житті Романа – адже різні команди очолюють переважно екс-суперники Романа на килимі. На килим цього дня вийшли і юні спортсмени, серед них – і вихованці Р. Ільяшенка.
А далі людей дивували видовищністю, майстерністю, силою витримки – понад 80 двобоїв, включаючи особливо складні і знакові фінали. Від найменших до уже досвідчених спортсмени демонстрували виправку справжніх бійців, гідних поваги і гучних оплесків, якими обдаровували присутні кожного переможця.


Кращим із кращих бронзові, срібні й омріяні золоті медалі і грамоти вручив на завершення свята міський голова Володимир Шматько. Свято завершили спільними фото і урочистим багатоголосим виконанням державного гімну. 

Вибір читачів за тиждень

Відео