У музичній битві зійдуться гурти з Тернополя та Львова

16 березня у Тернополі відбудеться IV битва музичного конкурсу «Koza Music Battle». Цього разу за останнє місце у першому півфіналі боротимуться два тернопільські гурти - «Gravity Down» і «Atlantic Gardens» та два львівські - «Vaynd`Stone» і «Machu Picchu».

В учасників різні стилі та різні підходи до творення музики, проте їх об’єднує одне - бажання перемогти у «Koza Music Battle» та виграти головні подарунки - виступ на фестивалі «Файне місто», запис трьох пісень та грошову винагороду. Першими трьома півфіналістами конкурсу уже стали «Fifty/fifty» (Івано-Франківськ), «Колір» (Одеса) та «The Brothers» (Чернівці). Четвертий півфіналіст стане відомий після проведення батлу 16 березня.

У IV протистоянні зійдуться:

  • Gravity Down. Музиканти - це студенти - майбутні вчителі, медики, музиканти. Займалися музикою давно, проте у різних складах. Задумали створити власний гурт. Оскільки музичні смаки співпали, то це стало вирішальним у виборі стилю групи.
  • Vaynd`Stone зі Львова. Майже всі учасники «Vaynd'Stone», окрім гітариста, беруть участь у інших проектах. Музиканти познайомилися на джем-сейшні у одному із львівських рок-клубів. Тоді ударник Петро запропонував майбутнім учасникам гурту (тоді ще без вокаліста) почати творчу співпрацю. Відтак, цей гурт став чи не для кожного з учасників реалізацією нового амплуа. Їх об’єднує любов до року кінця 60-их - початку 70-их рр. ХХ ст.
  • Machu Picchu - інді-рок гурт зі Львова.  Сформований у Львові музикантами з різних частин України. Троє з п’яти хлопців вчаться на факультеті міжнародних відносин, який і звів їх разом. Натхнення шукають у житті та архітектурі Львова, а також у творчості молодих британських гуртів нової хвилі.
  • Atlantic Gardens (British Pop Rock/Alternative) складається з п’яти студентів. За своє існування група виступала на Західній та Центральній Україні. У серпні 2015 року випустила дебютний альбом «The Melancholy's Bloom». Фіналісти «Indie Music Festival (Kiev, UA)».

Батл розпочнеться 16 березня о 19.30 год. у барі «Коза». Вхід на усі концерти - безкоштовний!

Слідкуй за останніми новинами «Koza Music Battle» на офіційній сторінці http://vk.com/koza_music_battle

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео