«Cрібло» з Польщі привезла збірна футбольних ветеранів Тернополя

«Cрібло» з Польщі привезла збірна футбольних ветеранів Тернополя. На Міжнародних змаганнях із футзалу тернополяни у фіналі, з рахунком 0:1 першим місцем поступилися  команді  польського містечка Плонськ. Хоч для тернопільської команди запрошення на турнір у Польщу було несподіваним, але у своїх силах, кажуть, були впевнені.

Віктор Вересюк, тренер Тернопільської футбольної команди ветеранів, розповідає, теперішні учасники – його колишні вихованці. Кілька місяців тому вони відновили тренування. Рішення поїхати на турнір у Польщу прийняли без сумнівів, повідомляє тв4.

– Ми твердо знали, що ми хочемо поїхати і що будемо брати у ньому участь. Не сподівалися, можливо, що будемо в призерах , але з другої сторони, все таки, те, що ми тренувалися, що готувалися, багато про що говорить . Але просто показали хорошу гру і результат говорить сам за себе, – розповідає тренер Віктор Вересюк.

Польські змагання складалися з кількох етапів. Загалом тернополяни змагалися з поляками, хорватами та литовцями. У фіналі програли місцевій команді з рахунком 1:0. Тому у Міжнародному турнірі посіли друге місце і привезли до України «срібло».

Повернувшись в Україну, футболісти активно тренуються, беруть участь у різноманітних змаганнях. На одному із яких посіли перше місце у Міжнародному ветеранському турнірі з міні-футболу який проходив у Кременці.

Вибір читачів за тиждень

Відео