Грабунок з елементами шахрайства розслідують правоохоронці Тернополя

Із заявою про крадіжку 500 доларів США звернувся до правоохоронців 79-річний житель обласного центру. Чоловік заявив, що його пограбувало двоє невідомих.

Потерпілий пригадує, що до нього у двері подзвонили. Відчинивши, він побачив двох незнайомців. Чоловіки сказали, що вони принесли для сусіда передачу, але останнього немає дома. Тому попросили залишити пакунок тимчасово у потерпілого, повідомляє «Досьє 102».

У ході розмови невідомі розповіли пенсіонеру, що у коробці якісний та дорогий посуд, який привезли у подарунок сусідові. Його ціна – не одна сотня доларів. Гості запропонували придбати цей посуд тернополянину за символічну ціну – 50 доларів. Дідусь погодився та пішов по гроші.

В цей момент один з «непроханих гостей» зауважив, де лежать гроші, забрав їх і почав тікати. Це помітила дружина пенсіонера. Вона здійняла крик. Дідусь не розгубився і кинувся за злодіями. Одного вдалося піймати за куртку, але, на жаль, він вислизнув. Тікаючи, зловмисник кинув в лице пенсіонера більшу частину грошей.

Тернополянин за допомогою звернувся до поліції. Він зміг описати зловмисників та заявив, що вибігши з під’їзду, вони сіли у білий автомобіль іноземного виробництва.

Правоохоронці розшукують зловмисників та звертаються до усіх, не довіряти першому зустрічному, а тим паче не пускати їх до житла.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео