Пожежа у Тернополі

м. Тернопіль: ліквідовано пожежу на цокольному поверсі дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку, на вулиці Л.Українки, 8.

18 березня о 21:48 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про задимлення на сходовій клітці в одному з під’їздів дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку, на вулиці Л.Українки, 8, в м.Тернопіль.Рятувальники, що прибули на виклик, в складі ланки газодимозахисної служби провели розвідку та встановили, що пожежа виникла в технічному приміщені цокольного поверху будівлі, на площі близько 8 м.кв. Одночасно з гасінням пожежі, працівники ДСНС  вжили заходів щодо видалення диму зі сходової клітки та провели інформаційно-роз`яснювальну роботу з мешканцями будинку про те, як слід діяти, аби уникнути отруєння продуктами горіння. О 22:20 пожежу було локалізовано, а о 23:09 – ліквідовано.

На місці події травмованих та загиблих не виявлено. Обставини виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються.

До ліквідації пожежі залучались чергові відділення частини спеціальної пожежної техніки та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, працівники оперативно-координаційногоцентру та оперативної групи Тернопільського міського відділу УДСНС області – всього 18 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

Повідомляє ternopil.mns.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео