Збочинець у Кременці лякає жінок та дівчат

Невідомий пристає до жінок та кременецьких дівчат.

«Увага! Кременцем розгулює маніяк!» - публікацію за такою назвою оприлюднив напередодні «Пульс Кременця».

У ній йдеться про те, що мешканці Кременця помітили підозрілу поведінку молодого чоловіка, та повідомили про все правоохоронців. Поліція перевірила особу, однак дивака відпустила за відсутності складу злочину, а той далі взявся за своє, навіть почав чіплятися до одиноких жінок! Про маніяка повідомили у спільноті «Реальний Кременець» мешканці вулиці Горбача. Там зокрема йдеться про те, що в районі поліклініки з'явився хворий на голову маніяк. Вже декілька тижні за ним спостерігають мешканці вул. Горбача. Він приїзджає на своєму авто,ставить його біля входу в поліклініку,завжди в різних місцях, і йде в недобудовану лікарню, та стоїть у вікнах, які виходять на магазинчики. Але, щоб не привертати уваги оточуючих, він заходить з іншої сторони лікарні, проходить під аркою коло дитячого відділу.

Відразу його "засікли" дівчата з магазину, коли ходили виносити сміття, або в туалет. Чоловік зазивав їх до себе, пізніше стояв і дивився через вікно магазину, допоки не закінчувався робочий день. Дівчат рятував автобус, який зразу відправлявся за графіком. Згодом інші очевидці скаржились на те, що коли ходили в недобудову в туалет, то чоловік стояв зі спущеними штанами і кликав їх. «Там дуже часто гуляють наші діти, проходять молоді дівчата, жінки, тому ми запанікували. Почали стежити за його автомобілем, який приїзджає в обід кожного дня, а ви'їзджає після 18.00. На вихідні авто паркується біля церкви св.Тетяни.

Сьогодні вдалось зняти на фото його авто і номер телефону, який був прикріплений на задньому склі тому, що воно продається...Зв’язавшись з правоохоронцями, ми побачили таку картину: за цим номером його викликали, він виліз з будови, підійшов до них....Знаємо що взяли його дані і прогнали звідси, так як не могли затримати, бо не було складу злочину... Але так тривало недовго, о 20.00 він був замічений знайомими дівчатами, які знали цю історію. Біля бані на цукровому, він не давав їм проходу,три рази перепиняв їх і кликав до себе. Також днями раніше його бачили в центрі....Кременчани,будьте уважними, щоб не сталось лиха...Якщо нав’язливий маніяк пропонує під'їхати з ним, чи познайомитись, або ж побачите його із згаданими діями, краще зверніться до правоохоронців...Його прикмети: високий, худорлявий, темне волосся, світло- коричнева куртка, бежева шапка...», йдеться у повідомленні.

Орест САРМАТСЬКИЙ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео