У тернопільській книгарні відбудеться зустріч з бійцем АТО

Книгарня “Є”, в рамках проекту «Війна», запрошує на розмову з бійцем добровольчого полку «АЗОВ», головою Цивільного корпусу «АЗОВ» у Тернопільської області Максимом Максименком.

Захід відбудеться 22 березня. Початок – о 18.00. Модератор – Юрій Матевощук.

Наприкінці 2015 мережа книгарень “Є” започаткувала проект “Війна”, в межах якого відбуваються зустрічі з людьми, що мають досвід військових дій на Сході України – військовими, медиками, волонтерами, капеланами. Вони діляться із зацікавленою аудиторією своїми міркуваннями щодо нинішніх подій на Сході країни, пропонують своє бачення розв'язання конфлікту і — найголовніше — чесно й відверто розповідають про біль і надію в самому серці війни.

Цього місяця розмовлятимемо із Максимом Максименком – головою «Цивільного Корпусу «АЗОВ» у Тернопільській області, бійцем добровольчого полку «АЗОВ» у «Секторі М» (Маріуполь, Широкино і села при Маріуполі).
«Цивільний корпус «АЗОВ» – створена при полку «АЗОВ» громадська організація, активісти та учасники якої є громадянами, що хочуть боронити рідні міста від проявів сеператизму й допомогати бійцям на східному фронті.

***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль
вул. Валова, 5-9.
Вхід вільний

Вибір читачів за тиждень

Відео