400 доларів США, 1200 гривень та ювелірні прикраси втратило подружжя з Борщівщини через власну безпечність

Подружжя з села Нивра, що на Борщівщині, звернулись до правоохоронців з повідомленням про крадіжку. Вони розповіли, що з їх сховку в будинку зникло 1200 гривень, 400 $ та ювелірні вироби.

Як каже заступник начальника Борщівського відділення поліції Ігор Рибачок, при проведені слідчо-оперативних заходів стало відомо, що цінні речі, а саме дві шкатулки – в одній гроші,а в іншій коштовності, бучаччани зберігали в дивані однієї з найвіддаленіших кімнат будинку. Ще 19 березня все було на місці, оскільки вони звідти брали гроші, аби позичити сусідці.

Потім подружжя до сховку не заглядало, адже не мали потреби. А вже 22 березня, коли знадобились гроші, виявилось, що там порожньо.

Жодних слідів перебування чужих у будинку вони не помітили. Потерпілі пригадують, що ходили до церкви та до сусідів. Проте, зачинивши вхідні двері, ключ постійно залишали в замку.

Правоохоронці опитали сусідів. Люди пригадали, що в ці дні бачили у селі невідому жінку з двома дітьми. Вони опрацьовують усі версії крадіжки та розшукують зловмисників. Поліцейські закликають людей не залишати ключі в замках та, виходячи з будинку, закривати всі вікна й комірчини, де зберігається цінний реманент і речі.

За матеріалами dosie102

Вибір читачів за тиждень

Відео