Тернопільський поет і журналіст Юрій Вітяк виступить у ролі круп’є у Києві

31 березня 2016 р. на сцені столичного театру «Сузір’я» відбудеться безпрецедентна подія: у рамках Мистецького казино «Червоне і чорне» творитимуть, гратимуть, імпровізуватимуть і провокуватимуть публіку Леся Мудрак і Олена Карпенко.

У ролі круп’є виступить відомий поет і журналіст Юрій Вітяк, засновник і координатор тернопільської літстудії "Сім Герц", екс-учасник лістудії "87", член львівського мистецького об’єднання "А.Б.О.", учасник літературної премії імені С.Будного.

- Цьогоріч я вступив в Національну спілку письменників України, підтримую зараз стосунки із київськими учасниками і так трапилось, що мене запросили вести цей вечір. То ж я  прийматиму ставки на червоне і чорне і контролюватиму те, щоб Леся і Олена виконували забаганки публіки. Я дуже радий, що мене запросили, адже це буде цікаво та неординарно, - коментує захід Юрій Вітяк.

Довідка

Леся Мудрак – відома поетка, громадський діяч, кандидат філологічних наук, секретар приймальної комісії Національної спілки письменників України, лауреат міжнародних поетичних конкурсів, літменеджер, очільник кількох літературних проектів.

Олена Карпенко – співачка, композитор, поет. Лауреат міжнародних конкурсів з літератури, вокалу та композиції в Україні, США і Канаді (сценічний псевдонім – Solomia). Член Національної спілки письменників України.
У музичному доробку – три сольні альбоми: «Solomia», «Rondo» і «День народження».

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео