Всеукраїнський турнір з гандболу у Підволочиську виграли тернополянки

18-19 березня 2016 року в спортивному залі Підволочиської дитячої юнацької спортивної школи проводився традиційний всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат, та відкрита першість Тернопільської обл. з гандболу.

В цьому році змагались дівчата 2003 року народження і молодші. У змаганнях взяли участь вісім команд з Чернівецької, Хмельницької та Тернопільської областей, повідомляє sports.

Два дні точились гандбольні баталії. Спочатку команди були розбиті на дві групи по чотири команди. По дві кращі вийшли в напівфінальні ігри. В напівфіналах команда ДЮСШ м.Тернополя перемогла дівчат з ДЮСШ № 1 м.Хмельницького, а команда  ДЮСШ м. Ланівці — команду з Підволочиської ДЮСШ. В грі за третє місце команда Підволочиської ДЮСШ впевнено перемогла команду Хмельницкої ДЮСШ № 1 з рахунком 9:3. Команду дівчат Підволочиської ДЮСШ до змагань готували тренери-викладачі школи Плюта І.І. та Гладин А.Б.  

Дуже напруженою вийшла фінальна зустріч,в якій команда ДЮСШ м.Тернополя (тренер В.Лобур) перемогла команду Лановецької  ДЮСШ (тренер В.Боденчук) з рахунком 7:6.

Командам-призерам були вручені кубки та грамоти. Кращих гравців турніру нагородили пам'ятними призами. 

Вибір читачів за тиждень

Відео