170 тисяч гривень вже принесли державній казні нові тернопільські патрульні

За 10 днів патрульні поліцейські склали 575 адмінматеріалів. Порушники правил дорожнього руху сплатили до державної казни уже 170 тисяч гривень.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол каже, що з приходом нової поліції люди почали думати, де ставити авто, щоб не порушити правила, як здійснити той чи інший маневр, щоб не отримати адмінпротокол, повідомляє 0352.

- Дуже ефективно працюють нові поліцейські на Тернопільщині. Добре, що їх є достатньо і вони можуть охопити і Тернопіль, і наближені до міста населені пункти, – каже Богомол.

Велика допомога з боку патрульної поліції – оперативне реагування на адміністративні та кримінальні повідомлення, виїзди на місце події, відчувається позитив по регулюванню дорожнього руху.

– За гарячими слідами поліцейські розкрили кілька злочинів, нашими патрульними знайдено людину, яка перебувала тривалий час у розшуку, доставлено кілька транспортних засобів на арешт майданчики через неправильне паркування та складено сім протоколів за керування автомобілем у нетверезому стані, розповів про успіхи своїх підлеглих Начальник управління патрульної поліції у місті Тернопіль, лейтенант поліції Володимир Струк.

Начальник управління патрульної поліції позитивно оцінює роботу особового складу.

– Інспектори в нас хороші, працюють з першого дня дуже добре, - зауважив Володимир Струк. – Загалом, суттєвих труднощів не виникає. Від жителів Тернополя хотілося б більше розуміння, багато людей хочуть змін, але, насправді, самі не змінюються.

Вибір читачів за тиждень

Відео