Ігор Велиган: «Не маємо права ні на мить забувати про тих, хто проливає кров за щасливе майбутнє»

Про системну і регулярну роботу в напрямку підтримки фронту ішлось на нараді провідного активу Тернопільської обласної організації Української Галицької Партії. Голова організації Ігор Велиган наголосив, що акції щодо підтримки наших військових повинні проводитись постійно: і у свята, як багато хто практикує, і, що найголовніше – у будні, коли найгостріше відчувається потреба у забезпеченні фронту.

В якості ефективного взірця такої праці Ігор Велиган навів приклад самовідданої роботи активістів УГП у Козівському районі Тернопільщини. Об’єднані у громадське формування «Самооборона Козівщини», вони, фактично, взяли на свої плечі підтримку усіх військових з району, які перебувають у зоні АТО.

Як розповів керівник «Самооборони Козівщини», депутат Козівської райради від Української Галицької Партії Роман Миц, лише за час останньої березневої поїздки на Донбас, волонтери відвідали з гуманітарним вантажем бійців Донецького та Луганського напрямку у населених пунктах Зайцево, Красний Октябрь, Попасна, Станиця Луганська, Олексіївка, Окнине, Трьохізбенка, Попасне, Тарасівка, Сєверодонецьк, Боровеньки, Краматорськ, Розквід, Роздолівка, Очеретине, Дружківка, Новотошківка, Світличне, Башкіровка, Веселе, Троїцьке, Новогродівка, Лисичанськ, Кримське, Селідово. Гуманітарну допомогу, зокрема, продукти харчування, військову амуніцію від жителів Козівщини, підприємців, фермерів, аграріїв, церковних парафій, сільських та селищних громад, педагогічних та учнівських колективів, районної ради, Козівської райдержадміністрації отримали наші героїчні воїни-земляки, які несуть нелегку бойову службу на передових позиціях у зоні АТО, повідомляє «Доба».

«Робота Козівського осередку волонтерів, безперечно, є однією із зразкових, - підсумував Ігор Велиган, - але ми, у жодному випадку, не хочемо применшувати внесок кожного, хто як може і чим може допомагає українському війську. Наша мета сьогодні – закликати усіх не зупинятись на досягнутому, а розвивати і нарощувати свої напрацювання. Не маємо права ні на мить забувати про тих, хто проливає кров за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь. Армія потребує нашої постійної підтримки і забезпечувати її – святий обов’язок кожного українця!»

 

Вибір читачів за тиждень

Відео