Новим президентом ФК «Тернопіль» став Іван Марущак

Представляючи нового керівника клубу почесний президент ФК «Тернопіль» і мер міста Сергій Віталійович Надал зазначив, що Іван Петрович Марущак допоможе розвивати клуб та частково долучиться до його фінансування.

– Зараз дуже відповідальний для тернопільського футболу час, так як на Тернопільщині залишилася лише одна професійна команда. Дуже важливо всім об’єднатися і не просто зберегти професійний футбол в області, а зробити так, щоб він розвивався. Адже, якщо буде професійний футбол, - буде і юнацький, дитячий, і навіть масовий. Дуже приємно, що вперше область і місто об’єдналися навколо соціального проекту ФК «Тернопіль», адже це професійна команда для всієї Тернопільщини, – відзначив Іван Марущак.

Іван Петрович також зазначив, що прийшов час попрацювати на благо рідної Тернопільської області.

– Дуже важлива річ – сила рідної землі. Де народився там і знадобився. Доля кидала мене 20 років по всьому світу. Я набрався великих знать, досвіду і тепер маю можливість тут, на рідній Тернопільщині, реалізували дуже хорошу ідею під назвою ФК «Тернопіль», – заявив новий президент ФК «Тернопіль».

На даному етапі головне для нового керівника тернопільського клубу зберегти команду в першій лізі.

– Мої завдання у ФК «Тернопіль» розділені на кілька етапів. Перший - дуже важливий етап - нетривалий у часі (близько 2,5 місяців). Завдання номер один – збереження для ФК «Тернопіль» місця в першій лізі. Для його досягнення всі будуть працювати і нести відповідальність. Інші напрямки та ідеї ставитимемо і реалізовуватимемо з літа, – резюмував Іван Марущак.

Джерело  ФК "Тернопіль"

 

Вибір читачів за тиждень

Відео