У ТНПУ обрали найкрасивішу студентку (фото)

За титул найкрасивішої дівчини університету змагалося 12 конкурсанток. Вікторія Мульська, студентка 1 курсу інституту педагогіки та психології, стала переможницею СтудМіс ТНПУ. 

«Першою Віце-СтудМіс ТНПУ-2016» стала Єлизавета Шпаковська, а титул «Друга Віце-СтудМіс ТНПУ-2015» виборола Лілія Андрейко. За підсумками глядацького голосування "СтудМіс Глядацьких Симпатій ТНПУ-2016" стала також Вікторія Мульська. Міс-Інтернет - Марія Пастух.

За словами організаторів, на глядачів конкурсу краси чекало три різних дефіле від дівчат та конкурс талантів.

Також організатори поділились свої враженнями від організації:

Дуже рада що взялась за підготовку такого маштабного проекту, враження мега позитивні, хоча нервів пішло дуже багато. Дуже рада, що познайомилась з такими дівчатками, талановитими, які хочуть працювати, хочуть показати, що вони найкращі, - Софія Перич, студентка 2 курсу інституту педагогіки та психології.

В університеті в нас це проводиться другий рік, колосальний досвід. Правда нерви, ми переживаємо, дівчатка також. Був день кастингу, були члени журі, і з 30 дівчат було обрано 12 учасниць. Протягом 2 місяців кожного дня ми зустрічались, потужно працювали в залі, нам допомагала Ольга Росоха, вчила дівчаток правильно дефілювати, та придумувала постановки, - Юлія Шумаська, студентка 2 курсу інституту педагогіки та психології.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео