Дитячий майданчик відкрили у селі Малий Ходачків

Дитячий майданчик відкрили у селі Малий Ходачків Тернопільського району. На облаштування витратили більше двох тижнів та близько 150 тисяч гривень: проклали бруківку, поставили гойдалки та насадили дерева. До роботи долучалися і мешканці Малого Ходачкова.

– Була територія, в непривабливому стані вона находилась. Зараз ми її почистили, дуже багато вже на даний час ми насадили, понад 300 сажанців різного типу: сосна, береза, липа, туя. І це, власне, місце ми окультурили, будемо продовжувати окультурювати. Тут спеціальна бригада працювала, яка займалась установкою цього майданчика, установкою бруківки. А благоустроєм безпосередньо займались мешканці нашого села, – розповідає сільський голова Малого Ходачкова Володимир Береза.

На відкриття дитячого майданчика зібралося чимало людей. Співав хор та виступали діти які, згодом разом із чиновниками перерізали стрічку, повідомляє тв4.

Задоволений зробленим і депутат Тернопільської обласної ради, який сприяв відкриттю майданчика. Запевняє, це лише початок.

– В всіх селах будуть дитячі майданчики. Тому, що ми покладаємо велику надію, що це якраз ті перші кроки, де має формуватися наша здорова нація, з маленького. Щоб вони мали можливість фізично розвиватися, нормально харчуватися. І тоді можна очікувати, що з них виростуть нормальні, надійні, молоді люди, – каже депутат Тернопільської обласної ради (БПП) Юрій Березовський.

Загалом на майданчик витратили близько 150 тисяч гривень. У планах – неподалік встановити ще й сцену, кажуть чиновники.

Вибір читачів за тиждень

Відео