У Тернопільській області проведено антитерористичне навчання

У Тернопільській області проведено антитерористичне навчання на об’єктах залізничної інфраструктури.

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Тернопільській області провела планові антитерористичні командно-штабні навчання на базі об’єктів залізничної галузі регіону.

У заході взяли участь начальники регіональних управлінь СБ України, Нацполіції, держслужб з надзвичайних ситуацій, керівники підрозділів Збройних сил України та Національної гвардії, посадовці органів влади і місцевого самоврядування.

Для перевірки готовності силовиків до швидкого реагування на загрози терористичного характеру, а також встановлення рівня захищеності об’єктів залізничного транспорту, організатори максимально наблизили учбові завдання до реальних умов. Протидіючи умовній терористичній групі, учасники навчань та підпорядковані їм підрозділи відпрацювали заходи, спрямовані на знешкодження терористів, викриття і затримання їх спільників, виявлення та розмінування саморобних вибухових пристроїв.

У ході навчання члени координаційної групи та штабу набули додаткового досвіду в управлінні та взаємодії підпорядкованих їм сил і засобів, а також відпрацювали окремі практичні навички щодо запобігання терористичним проявам та мінімізації їх наслідків на об’єктах транспортної інфраструктури області.

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео