В Цимбалюка можуть з’явитись проблеми: свободівка Паньків таки написала заяву в поліцію

Нещодавно «ТЕРЕН» повідомляв про побиття депутатки Тернопільської міської ради Наталії Паньків. Тоді вона заявила, що не подаватиме заяву в поліцію, однак передумала.

В своїй заяві про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань від 28 березня 2016 року, у своєму побитті вона звинувачує Віталія Цимбалюка.

«Віталій Цимбалюк за руки витягнув мене з натовпу, чим спричинив мені різку біль в ділянці передпліччя, – йдеться у повідомленні Паньків. – Після того, він мене вивів із залу та почав мене тягнути в іншу кімнату по коридору, однак я почала впиратися і він мене двома руками штовхнув об стіну. Під час цього, я вдарилась головою (потиличною частиною)».

Окрім того, свободівка звинувачує Цимбалюка в тому, що той їй погрожував та натякає на зв’язки його та його батька (в минулому голови Тернопільської  ОДА) з чиновниками та представниками криміналітету.

Такі дії по відношенню до себе пані Паньків пов’язує зі своєю депутатською діяльністю.

Наталія Паньків просить розпочати досудове розслідування за фактом вчинення стосовно неї кримінального порушення, передбаченого частиною 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Вибір читачів за тиждень

Відео