З 5 квітня поїзди через Тернопіль їхати не будуть

На залізничному перегоні Жмеринка-Гречани з 5 по 21 квітня ремонтуватимуть колію. Потяги, які курсують через Тернопіль, будуть їхати в обхід міста.

Станом на сьогодні є попередній графік маршрутів поїздів в обхід Тернополя. Поїзди їхатимуть через Красне-Здолбунів на Львів. За винятком поїздів ІнтерСіті Тернопіль-Київ, Львів-Херсон та Харків-Тернопіль, пише  20minut.

Однак, як зазначає начальник пасажирського сектору Тернопільської дирекції Львівської залізниці Наталія Сапрун, наступні поїзди їхатимуть в обхід нашого міста, а саме: №82, 81 Ужгород-Київ, №50 Тркскавець-Київ, №74 Львів-Москва, №86 Львів-Новоолексіївка, №96 Львів-Черкаси, №70 Львів-Маріуполь, №144 Івано-Франківськ-Київ, №358 Рахів-Київ, №26 Львів-Одеса. В свою чергу, поїзд Тернопіль-Дарниця не курсуватиме лише 5-6 квітня.

- Зміни ще продовжуються, тому пасажирам необхідно звертатися на довідку залізничного вокзалу.  Інформація також буде висвітленна на інформаційних стендах нашого вокзалу, де є відповідні оголошення про зміну курсування пасажирських поїздів, - каже Наталія Сапрун.

Пані Супрун, особливо звертає увагу тих пасажирів, які брали проїзні документи на зазначені дні через квиткові каси "ПриватБанку".

- Таким пасажирам доцільно перевірити слідування поїздів через зазначені  вище станції, оскільки не на всіх станціях поїзди будуть зупинятися, - додала вона.

Адміністрація Тернопільського залізничного вокзалу радить тернополянам аби уникнути незручностей та добратися вчасно до місця призначення тими поїздами, що курсуватимуть в обхід нашого міста, необхідно буде їхати на залізничні станції в Красне чи  Львів.

Також, приміський поїзд Товсте-Тлусте 62-71, 62-74 сполученням Заліщики-Тернопіль, 4-5 квітня буде курсувати в звичному режимі, оскільки відмінено заплановане вікно на цій дільниці.

Вибір читачів за тиждень

Відео