Команда «Агропродсервіс-ветеран» - завоювала Кубок з міні-футболу (фото)

Футболісти команди «Агропродсервіс-ветеран» перемогли у регіональних змаганнях за Кубок з міні-футболу серед спортсменів-ветеранів.

«ТЕРЕН» вже повідомляв / див ТУТ /, що сьогодні у Тернополі стартував турнір із міні-футболу, в якому брали участь футболісти десятьох команд з Тернополя, Козови, Кременця.

Переможцем стала команда «Агропродсервіс-ветеран».

Також було визначено спортсменів у різних номінаціях, таких як «найемоційніший спортсмен», «найкращий пас», «найспокійніший гравець», «кращий гол, дриблінг, футболіст, воротар, захисник, нападаючий».

Вручаючи Кубок переможцям турніру, один із його організаторів - Олександр Салій, наш земляк, який приїхав із Лондона, щоб провести ці змагання, відмітив загальну, доброзичливу атмосферу кубкових зустрічей.

- Що ж, я дуже задоволений, що турнір вдався. Та й мені здається, сама атмосфера змагань засвідчує, що сьогоднішній день приніс багато позитивних емоцій, не було грубої гри, панував дійсно спортивний дух безкомпромісного, чесного змагання. Радий, що у Тернополі та області є ентузіасти, які знаходять час для спортивних занять. Приємно, що сьогодні сюди прийшли і волонтери, учасники АТО, з якими ми тісно контактуємо, підтримуємо, чим можемо і тут, як розповідають мені хлопці, так і там, в Англії, де намагаємось активно допомагати нашим захисникам Вітчизни. Спорт завжди був символом миру. Ми проводимо ці змаганню як свідчення того, що гуртуючись у спорті, ми можемо згуртуватися і в обороні свого рідного краю, стати на захист миру в нашій країні. Робимо це у міру своїх сил та можливостей. Сподіваюсь, що ці регіональні футбольні змагання збиратимуть щороку більшу кількість команд-учасниць і турнір стане очікуваним для сотень і сотень уболівальників, та й для самих футболістів-ветеранів, - сказав Олександр Салій.

Нагороди, а це, крім Кубка турніру, оригінальні статуетки за призові місця, медалі, грамоти, спортивний інвентар, м’ячі, футбольні аксесуари вручали представники волонтерських організацій, батальйонів «Збруч» та «Тернопіль». Привітав переможців та учасників змагань і заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.

- Це дуже добре, що є такі люди, як Олександр Салій, котрі організовують подібні турніри. Міська рада завжди підтримуватиме тих, хто проявляє бажання не тільки займатися спортом, але й проводити водночас благодійні акції, чим і займається пан Олександр та його однодумці. Вірю, що цей турнір житиме і надалі і ви ще не раз порадуєте уболівальників яскравою грою, - сказав Леонід Бицюра.

Микола Салик, капітан команди-переможця «Агропродсервіс-ветеран» не скривав своїх емоцій після серії переможних матчів.

До речі, йому і дістався титул «найемоційніший гравець турніру».

- Грали самовіддано, згуртовано. Відчувається зіграність команди, про це всі говорили. Дуже радий, що завоювали цей престижний кубок. Намагатимемося, щоб він залишився у нас на не один рік, - сказав Микола Салик.

Прокоментував гру своїх підопічних і головний тренер команди «Агропродсервіс-ветеран» Віктор Вересюк.

- Кілька днів тому повернулися із Кременця, де теж перемогли. Двічі на тиждень тренуємось у спортзалі, підтримуємо форму спорстменів. У команді фактично дванадцятеро чоловік. Бажаючих є багато, але ми приймаємо тих, «кому за 40», така вимога до формування команди ветеранів. Сьогодні хлопці насправді показали добротний футбол. Грали із командою «Друзі», «Зоря», «Динамо» та «Фонд». Вигравали із рахунком один нуль, а від команди «Фонд» виграли із рахунком 2:0. У півфіналі перемогли тернопільську команду «Колізей» з рахунком 3:0 і вже у фіналі зустрілися з «Динамо» й обіграли їх з рахунком 4:0. Я ще хочу сказати, що спорт, а особливо футбол, це така гра, що не може існувати без підтримки благодійників. У нашому випадку – це генеральний директор корпорації «Агропродсервівс» Іван Чайківський. Куди б не їздили, завжди нам допомагає і транспортними витратами, і харчуванням спортсменів, і забезпеченням формою, спортивним інвентарем. Хлопці щоразу дякують Івану Адамовичу і кажуть, що не мають права грати погано, коли їм так ця людина допомагає. Після цієї гри будемо тренуватися у звичному ритмі, можливо, цього місяця ще будуть футбольні змагання серед ветеранів, тому ми в них обов’язково візьмемо участь, - поділився думками головний тренер команди Віктор Вересюк після закінчення турніру.

Олег СНІТОВСЬКИЙ

.Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео