ФК «Тернопіль» не зміг перемогти лідера першої ліги

У матчі 20-го чемпіонату України серед команд першої ліги ФК «Тернопіль» так і не зміг перемогти лідера – кіровоградську «Зірку». Команді дещиці не вистачило, щоб відібрати в кіровоградців очко (1:2).

Фактично перша ж атака тернополян завершилася результативно. Ігор Курило зробив довгу вертикальну передачу. Віталій Богданов виграв позицію та скинув м’яча під удар Андрієві Шевчуку. Дебютант ФК «Тернопіль» згрупувавшись, пробив точно у кут воріт – кіпер «Зірки» хоча й здійснив стрибок за м’ячем, але дотягнутися до нього не зумів (1:0), пише офіційний сайт ФК "Тернопіль"

На 29-й хвилині матчу стався епізод, який, можливо, й не вирішив долю матчу, але став ключовим. Гості порушили правила в центрі поля. Курило був з м’ячем, а тому продовжував з ним пересуватися вперед. Арбітр зустрічі зупинив гру, давши зрозуміти, що потрібно пробити вільний удар. Але… вже у бік тернопільських воріт. Поки гравці ФК «Тернопіль» не могли зрозуміти, що ж сталося і чому було прийнято подібне рішення, кіровоградці не довго думаючи, одразу ввели м’яча у гру (питання до судді, що це було зроблено не з того місця). Шкіряного підхопив Борис Баранець і без надзусиль пробив між ніг тернопільському кіперові Сергію Чернобаю (1:1).

А переможний гол лідер першої ліги забив ближче до кінця матчу. Захисники ФК «Тернопіль» дозволили підібрати м’яча Григорію Баранцю і той влучного пробив у дальній кут воріт (1:2). Лише після пропущеного голу муніципали заграли активніше (до цього ініціатива була на боці «Зірки») і створили щонайменше чотири моменти, коли могли зрівнювати рахунок. Героєм матчу міг стати Владислав Сороцький, для якого цей поєдинок став дебютним у складі ФК «Тернопіль». Для партнера по команді все зробили Артур Дорі та Сергій Полянчук. Але Влад пробиваючи метрів з 14-ти, зробив це не впевнено і м’яча у руки забрав кіпер гостей…

***

СТАТИСТИКА

ФК «Тернопіль» – «Зірка» (Кіровоград)  – 1:2 (1:1)

3 квітня. Тернопіль. Міський стадіон. 5000 глядачів. +11 град.

Арбітр: Михайло Митровський (Ужгород)

Асистенти: Володимир Журибіда (Луцьк) та Андрій Приймачук (Рівне)

Резервний арбітр: Роман Новосад (Рівненська обл.)

Інспектор: Юрій Власенко (Київ)

ФК «Тернопіль»: Чернобай, Курило, Атласюк, Клекот, Соколовський (Полянчук, 86), Кондзьолка-к, І. Сороцький, Кривий (Дорі, 66), Гаврилюк (В. Сороцький, 80), Богданов, Шевчук.

«Зірка»: Паст, Каваців, Щедрий, Бацула, Б. Баранець (Допілка, 90+1), Деребчинський (Локтіонов, 53), Кучеренко, Фатєєв, Г. Баранець-к, Зубков (Акименко, 53), Чичиков.

Голи: А. Шевчук, 6 - Б. Баранець, 29, Г. Баранець, 81.

Попередження: Клекот, 13, Р. Гаврилюк, 21, Ю. Соколовський, 25, С. Атласюк, 30, Шевчук, 85 – Деребчинський, 31, Г. Баранець, 40, Каваців, 85, Паст, 85, Б. Баранець, 89, Щедрий, 90+3.  

Вибір читачів за тиждень

Відео