Тернопільські гумористи з «V.I.P.» пройшли в наступний тур «Ліги сміху – 2016»

Тернопільська команда «V.I.P. Тернопіль» пройшла у 1/4 фіналу другого чемпіонату України з гумору «Ліга сміху 2016». У ефірі, який транслювали на телеканалі 1+1 у суботу, 2 квітня, після виступу тернополян піднялось шість тренерів, що означало автоматичний прохід у наступний етап.

«Віайпішники» на сцену вийшли в кінці ефіру, але не завадило їм впевнено виступити, зірвати зал овацій та підняти відразу п’ять тренерів. А згодом встала і епатажна Ольга Полякова. Команда трішки оновила імідж, зокрема, Тарас Стадницький, який грає Володьку змінив свій звичний одяг на костюм. Але не забув про свої чоботи. А от на місці їхнього першого наставника Юрія Горбунова тепер Олена Кравець. І тернопільські гумористи раді такому тренеру, повідомляє «20 хвилин».

-    На фестивалі, коли був відбір команд в новий сезон ми розуміли, що командам минулого сезону буде не легко потрапити в новий, - розповідає учасник команди VIP Тернопіль Віктор Гевко. - Тому, що уже всіх знають, а щось нове це завжди цікавіше та краще, аніж те, що ти вже бачив. Щодо тренерів, то ми розглядали варіант, щоб потрапити саме до Олени Кравець тому, що ми бачили цю творчу співпрацю з нею і розуміли, що можна зробити.  Команда, за словами Віктора Гевка,  бачили Олену Кравець частиною свого колективу, бо це щось нове, цікаве. 
-    У нас в команді дві дівчини не було ніколи і ми вирішили спробувати, - додає Віктор. - Вийшло ніби то непогано.  Не зважаючи на те, що в ефірі Тетяна Песик та Олена Кравець зіграли жіночу сварку, у колективі насправді дружня, тепла атмосфера.

  -    У нас вже дружно та мирно, ніяких суперечок немає, - розповідає Віктор Гевко. - Олена слухає нас, а ми слухаємо її. Вона нам довіряє. Вона наш тренер, але як би там не було по творчій частині усе робить команда і тоді тренеру уже потрібно підлаштовуватись під команду, під те, що вони придумували. З Оленою ніяких проблем не було, ми всі зустрілись розказали нашу ідею – їй сподобалось, сказала, що прикольно. 

Олена Кравець уже встигла побувати у Тернополі, що правда приїжджала вона не до наших «віайпішників», а з «Кварталом».

-    Потреби приїжджати у Тернопіль не було, оскільки ми з Оленою зустрілись в Києві і там обговорили все, - пояснює Віктор. – Але у нашому місті вона все таки була разом з «Кварталом», коли вони приїжджали на концерт. Ми на ньому теж були, від нашої команди подарували великий букет квітів і після концерту поїли їх тернопільським пивом.  

Щодо конкуренції на «Лізі сміху», то вона присутня, каже «віайпішник», оскільки усі команди творчі і гідно готуються до кожної гри.

 -    Конкуренція звичайно відчувається і то дуже, - продовжує Віктор. - Як показала практика це творчі змагання, тому ти не знаєш хто що показуватиме завтра. Команда, яка минулої гри виступила не дуже, наступної гри може просто «порвати» всіх на клапті. І нас в тому числі, тому потрібно завжди готуватись. Всі команди дуже сильні і виступати проти них важко, це потребує постійної підготовки.  Наступний виступ тернопільської команди VIP Тернопіль глядачі зможуть побачити у 1/4 фіналу, а уже наступної суботи, 9 квітня, у ефір вийде друга 1/8 фіналу «Ліги сміху». 

Вибір читачів за тиждень

Відео