ПАТ «Тернопільміськгаз»«натягує» тернополян на гроші?

І знову мешканці Тернополя зіткнулися з сюрпризами від «Тернопільміськгазу». На цей раз мешканцям встановили кінцевий термін подання даних лічильника. Якщо споживачі газу не подадуть показників до 5 числа поточного місяця, то в такому разі нарахування суми відбуватиметься за нормою - згідно кількості осіб, прописаних в квартирі. А це може виявитися суттєво більшою сумою.

 Тернополянка Любов Красновська на своїй сторінці у «Фейсбуці» скаржиться на роботу гарячої лінії ПАТ «Тернопільміськгаз», мовляв, телефонує на номер «гарячої лінії» 51-95-95, щоб повідомити показник лічильника, а відповіді немає.

- Сьогодні останній день подання даних лічильника. Надцятий раз, набираючи номер телефону, чую у відповідь приємний жіночий голос, який повідомляє про запис телефонної розмови, і про те, що треба зачекати на лінії, - розповідає жінка. – Потім – короткі гудки…

За словами тернополянки, показники газу подати практично неможливо, адже після спроб зателефонувати, жінка намагалася скористатися сайтом -  http://tgaz.te.ua.

- Подати дані через сайт можливо, проте, де впевненість у тому, що інформацію прийняли?!, - риторично запитує тернополянка.

Як бути тим мешканцям, у яких немає доступу до інтернету, чи тим, хто не встиг подати вчасно показників?

Їм і потрібно очікувати сюрпризу від газовиків - нарахують повну вартість, незважаючи на наявність лічильника!

Анна КРАВЕЦЬ

Вибір читачів за тиждень

Відео