17-річного жителя Теребовлянщини поліцейські підозрюють у вчиненні крадіжки

Щойно теребовлянські правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження щодо неповнолітнього жителя села Долина, як той  знову відзначився у своєму злодійському ремеслі – викрав з нежилого будинку електропилу.

Як розповів керівник теребовлянської поліції Степан Яворський, підозрюваний вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців. Він раніше судимий, минулого місяця проходив як підозрюваний у кримінальному провадженні, розпочатому за трьома фактами крадіжок з приватних господарств, проте не схаменувся. Взятий на поруки педагогами Буданівського ліцею, де навчається, адже родичів у нього немає, знову взявся за старе. Вчителі руками розводять – підліток не піддається перевихованню. Ні вмовляння, ні страх опинитися за гратами не діють на нього.

Цього разу 17-річний парубок забрався до нежилого обійстя. Будинок належить тернополянину, проте той навідується зрідка. Одного разу господар помітив, що хтось розбив вікно. В помешканні не виявив електропилки. Звернувся до поліцейських. Ті оперативно встановили підозрюваного.

Щодо неповнолітнього розпочато кримінальне провадження. Викрадене вилучено. Проводиться досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео