Іван Чайківський передав повноваження голови Ради сільгоспвиробників Миколі Пилипіву (відео)

Сьогодні, 8 квітня, в приміщені департаменту агропромислового розвитку області відбулась звітно-виборча конференція аграріїв Тернопільщини.

На заході можна було почути звіт попереднього голови ради Івана Чайківського, котрий наголосив на основних досягненнях спільної роботи, особливо це стосується підтримки українського війська та соціальної сфери.

- За два попередні роки перед нами було покладене триєдине завдання – розвиток аграрної економіки та захист сільгоспвиробників, підтримка  українського війська та протидія корупції. У березні 2014 року ми звернулись до аграріїв області із закликом допомагати добровольчим батальйонам, - наголосив  у своєму звіті Іван Чайківський.

За слова Івана Чайківського, при допомозі аграріїв було відкрито спец рахунок «Червоного хреста» та передано війську два автомобілі швидкої допомоги, а до Різдвяних свят 2015 року президія ради разом з аграріями Тернопільщини відправили в зону АТО колону з більш як трьома сотнями тонн продуктів харчування.

Одноголосним рішенням ради сільгоспвиробників новим головою було обрано Пилипіва Миколу Івановича, котрий очолює приватне підприємство «Аркадія», що на Гусятинщині.  Новообраний голова зазначив, що основним пріоритетом роботи і надалі буде забезпечення всіх умов для розвитку як малого, так і великого сільськогосподарського бізнесу в регіоні.

Звучали з трибуни і меседжі підтримки від очільника обласної адміністрації Степана Барни, який наголосив на необхідності тісної співпраці аграріїв з владою задля ефективного вирішення питань розвитку сільського господарства на Тернопільщині.

Василь ТОМЧИШИН

Відео Богдан КОЛЕСОВ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео