На Тернопільщині ліквідовано чотири пожежі в природних екосистемах

7 квітня на Тернопільщині виникло чотири пожежі в природних екосистемах у м. Тернополі, Теребовлянському та Монастириському районах.

12:10. До оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про задимлення прибудинкової території на вул. Дорошенка, 1, в м. Тернопіль. Рятувальники, що прибули на виклик встановили: на відкритій території, неподалік залізничної колії палало побутове сміття, на площі близько 5 м.кв., горіння супроводжувалось виділенням значної кількості їдкого диму. О 12:24 пожежу ліквідовано. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

15:00. На пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про горіння сухої трави та рослинності на відкритій території в селищі Дружба Теребовлянського району. На виклик вирушило чергове відділення ДПРЧ-12. О 15:40 вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави та кущів, на площі 100 м.кв. Чергове повідомлення про пожежу в природних екосистемах теребовлянські рятувальники отримали о 21:10 – в с. Папірня Теребовлянського району горіла суха трава та рослинність на відкритій території, на площі близько 800 м.кв. О 22:16 вогнеборці приборкали дану пожежу.

22:08. На пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в селищі Коропець Монастириського району. Горіла суха трава та чагарники на відкритій території, на площі орієнтовно 2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Коропець, під час гасіння врятовано модриновий ліс на площі 1,5 га.

Причини виникнення пожеж та збитки встановлюються.

Вибір читачів за тиждень

Відео