Тернополяни задекларували доходів на суму понад 93 млн. гривень

Із початку деклараційної кампанії-2016 до Тернопільської ОДПІ подана 1731 декларація про майновий стан і доходи. Про це повідомили у відділі організації роботи Тернопільської ОДПІ.

Декларанти задекларували доходів на суму більш як 93 млн грн, їм належить сплатити до бюджету понад 3 млн 700 тис грн податку на доходи. Громадянам, які скористались правом на податкову знижку, буде повернуто майже 1 млн 500 тис грн раніше сплаченого податку, повідомляє «Наш день».

Найбільше, а це понад 40 млн грн, задекларовано доходів громадянами, які отримали спадщину та подарунки. З таких доходів до бюджету буде заплачено майже 2 млн грн податку на доходи.

Активно декларують доходи ті, хто здійснив продаж рухомого та нерухомого майна. Уже задекларовано понад 35,5 млн грн таких доходів, з яких до бюджету  надійде майже 1 млн грн податку на доходи.

Тернопільська ОДПІ нагадує: задекларувати свої доходи громадяни можуть до 1 травня 2016 року. Консультації, тренінги та надання практичної допомоги можна отримати у Центрі обслуговування платників, телефон для довідок: 43-46-10.

Вибір читачів за тиждень

Відео