У ТНЕУ другий рік діє нова спеціальність

Торік на юридичному факультеті ТНЕУ відкрили нову спеціальність «Психологія». Там готують психологів,  які вміють і знають  як працювати з людьми у кризових ситуаціях, демобілізованими учасниками АТО, тими, що залишилися у складних життєвих обставинах.

Аби застосувати свій досвід практично і принести суспільну користь, студентки факультету у вільний час працюють у   «Центру допомоги воїнам АТО» при Тернопільській ОДА. Дівчата обдзвонювали кожного воїна з Тернопільської області та розпитували, як вони пристосовувалися до мирного життя і які вони мають права на землю та реабілітаційний відпочинок.  Зараз активно займаються підготовкою до ярмарки яка відбудеться 22 квітня 2016 року. Частина студентів розмальовує та прикрашає писанки, які будуть представлені у Відні (Австрія), інші студенти створюють прекрасні обручі та заколки. Також  вишивають нитками та бісером  рушники, образи, картини, повідомляє «Тернопіль Live».

–  Кожного дня ми працюємо під керівництвом чуйної та добродушної людини, яка зробила багато доброго для бійців АТО – Ліля Мусіхіна, – розповідають дівчата. – У найближчі три місяці  будемо й надалі працювати з демобілізованими воїнами АТО, а також з радістю допомагати нашим волонтерам.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео