Де найчастіше хуліганять та б’ються тернополяни

У цілях безпеки та захисту на Тернопільщині встановлено 160 систем термінового виклику поліції в громадських місцях, 76 тривожних кнопок вмонтовано в торгових та розважальних закладах, 60 розміщено на підприємствах.

Як розповідають правоохоронці Тернополя, що найбільша кількість кнопок екстреного виклику поліції встановлена у місцях масового відпочинку городян. Саме там часто виникають стихійні конфлікти й правопорушення, наприклад, хуліганство, які через велике скупчення людей потребують швидкого реагування й термінового блокування конфлікту. Тим паче, у таких місцях серед відпочивальників багато дітей, повідомляє «Тернопіль Live».

Знайти  «тривожну» кнопку можна за спеціальним вказівником – наклейкою жовтого кольору з написом «Терміновий виклик поліції».

У разі необхідності громадяни, які стали свідками  правопорушення, чи потерпіли від злочинних посягань можуть звернутися до персоналу чи адміністрації закладу, на якому розміщений інформаційний стікер, з проханням викликати поліцію. За лічені хвилини на місце виклику прибуде наряд поліцейських та надасть необхідну допомогу.

Вибір читачів за тиждень

Відео