На Тернопільщині за один день - сім пожеж

Тернопільська область: 08 квітня пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовано 7 пожеж

16:30. В м. Кременець на вул. Дубенська, 76, черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідована пожежа гаража на площі 63 м.кв. Від вогню врятовано дві будівлі.

17:24. В с. Соколів Бучацького району караулами місцевої пожежної команди с. Соколів та 9-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідовано пожежу в церкві Успіння Божої Матері УПЦ КП. Врятовано будівлю церкви.

17:25. В с. Медівці Бучацького району черговим караулом місцевої пожежної команди с. Зелена ліквідовано пожежу господарської будівлі на площі 42 м.кв. Під час гасіння врятовано дві будівлі.

17:53. В с. Котівка Гусятинського району черговими караулами 22-го державного пожежно-рятувального поста (м. Копичинці) та місцевої пожежної команди с. Яблунів ліквідовано пожежу в господарській будівлі. Під час гасіння врятовано дві будівлі.

20:26. В селищі Заводське Чортківського району на вул. І.Франка, на відкритій території, черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідовано пожежу відпрацьованих автомобільних шин, на площі 25 м.кв. Від вогню врятовано будівлю.

20:30. В с. Котівка Гусятинського району черговим караулом 22-го державного пожежно-рятувального поста (м. Копичинці) ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території, на площі 2 га.

20:37. В м. Борщів на вул. Нічлава черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідовано пожежу очерету на відкритій території, на площі 1 га. Від вогню врятовано 3 га лісопосадки.

Обласне управління ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео