З початку 2016-го року на військову службу за контрактом вступили 330 осіб

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Степан Барна під час прес-конференції за підсумками  роботи протягом року на посаді.

«Жителі краю проявляють високий патріотизму в обороні країни, - констатував очільник краю. -  За час роботи нашої команди мобілізовано та призвано до лав Збройних Сил України понад  3 000 осіб, на контрактну службу вступили 570 осіб. Я дякую тим хлопцям, які проявили мужність, які не ховалися, не відкуплялися, а прийняли свідоме рішення – служити в ЗСУ. Зараз ми всі працюємо над реалізацією нової реформи – розбудовою нової армії».

За проявлені у бойових діях героїзм та мужність, успішне виконання бойових завдань 66 військовослужбовців 44-ї артилерійської бригади представлено до державних нагород, 10 з них – посмертно.

«Минає другий рік, як  Тернопільська 44-та окрема артилерійська бригада стала міцною складовою Збройних сил України, - констатував Степан Барна. - Загалом,  на території області діє 5 військових частин ЗСУ та одна Нацгвардії України. Для бійців, які зараз несуть службу на передовій, ми розпочали процес відновлення ще 4 місць дислокації, в т.ч. одне із них -  на базі колишньої колонії у м. Бережани».

Повідомляє Тернопільська ОДА

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео