КП «Тернопільводоканал» одночасно зупинить дві водонасосні станції

Цьогоріч планове промивання водопровідних мереж проведуть 18-19 квітня, про це раніше повідомляв «ТЕРЕН».

- Ви мабуть звикли, що традиційно двічі на рік перед початком і в кінці опалювального сезону проводимо ряд заходів повязаних з очисткою водопровідних мереж. Щоправда, якщо взяти в цілому, то більша кількість робіт проводиться на обєктах водоканалу, - зазначив директор КП “Тернопільводоканал” Кузьма Володимир Антонович. - Починаємо ми весь цей процес з промивання резервуарів на заборних водопровідних, водонасосних станціях, і, як правило, споживачі не відчувають наслідків цього процесу. Після завершення таких робіт розпочинаються роботи у мережах нашого міста.

Тернополян просять зробити певний запас води завчасно.

Що стосується шкіл, садочків, лікарень, то працівники водоканалу додатково інформують про те, щоб у цих установах зробили цей необхідний запас.

Як правило, у перший день випускають воду з мережі, заміняють пожежні гідранти, арматуру… Крім того, відбувається підключення новозведених обєктів до водопровідних мереж.

Напередодні проведення профілактичних робіт працівниками водоканалу було перевірено міські колонки-качалки, якими тернополяни можуть скористатись у період припинення водопостачання.

Цілком відновити водопостачання обіцяють вже до 24:00 години 19 квітня. В центральній частині міста воду запустять вже 18 числа, а ось в районі Баму, Східного, Дружби, Кутківець – 19 квітня.

Анна КРАВЕЦЬ

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео