Тернополяни першими в Україні «вживу» побачать переможців Євробачення 2006

Організатори «Файного міста» не перестають дивувати та шокувати новими іменами виконавців та гуртів, які завітають у Тернопіль в рамках фестивалю. Вчора оголосили ще одних учасників головної сцени – це переможці Євробачення 2006 гурт Lordi.

Нагадаємо, Lordi — музичний гурт із Фінляндії. Грає в стилі мелодійний хард-рок/важкий метал. Перемогли на Євробаченні 2006, набравши 292 бали.

Група знаменита тим, що виступає в масках і костюмах монстрів і виконує пісні на тему жахів і важкої музики. Костюми і маски – головна особливість групи. Їх виготовляє з латексу, і розфарбовує вручну Містер Лорді. Перед кожним концертом музиканти гримуються більше години. Кожен образ, створений виконавцями, унікальний. У разі зміни складу, новий учасник не буде наслідувати старий образ, а отримує новий псевдонім і нову маску.

Концерти групи супроводжуються яскравими піротехнічними шоу і безліччю театральних елементів. Під час виступів, учасники використовують бензопили, мечі, черепа, на сцені з’являються зомбі, монстри.

Придбати чотириденні квитки на фестиваль по 560 грн. та абонементи в платне наметове містечко можна за посиланням http://fainemisto.com.ua/tickets/.

Вибір читачів за тиждень

Відео