Будівельна компанія не лише будує комфортне житло, але і допомагає людям облаштовувати побут

Будівельна компанія не лише будує комфортне житло, але і допомагає людям облаштовувати побут.

Будівельна компанія «Матла» споруджує житлові комплекси нового зразка – з продуктовими магазинами, аптеками, перукарнями, фітнес-заламии на перших поверхах, підземними паркінгами тощо. А біля будинку облаштовують зручні дитячі майданчики і комфортні місця для відпочинку та прогулянок.
З такою інфраструктурою споруджуються будинки у Європі, зокрема у Польщі (м. Жешуві) вони є досить популярними.
Директор компанії Андрій Матла каже:
– Ми будуємо не лише житловий будинок, а й розвиваємо інфраструктуру навколо нього. У кожній новобудові є об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), яке створюється з метою спільного користування житловими та нежитловими приміщеннями, прибудинковою територією та управління ними.
За словами керівника будівельної фірми, мешканці мають змогу самостійно ухвалювати рішення, розпоряджатися спільним майном, контролювати всі витрати й обслуговувати свій будинок. Утримання житлового комплексу на балансі ОСББ є набагато якіснішим та раціональнішим.
- Для прикладу, якщо жителі хочуть встановити відеоспостереження, то частину коштів дає ОСББ, а частину – будівельна компанія. Якщо потрібно зробити будинок закритого типу: поставити шлагбаум, ми можемо допомогти матеріалами, – зазначає директор компанії.
Ще однією навацію може похвалитися будівельна фірма «Матла» - майданчики застеляють газоном рулонного типу.
– Ця трава є не жорсткою і не занадто м’якою, а досить-таки щільною, що дуже зручно навіть якщо ходити босоніж. Такі майданчики ми почали ставити у Тернополі одними з перших, - розповідає Андрій Матла.
Однією з переваг будинків фірми «Матла» є те, що всі заїзди і тротуари викладені бруківкою. Це екологічно  і не шкодить здоров’ю. Адже всі ми знаємо, як при +28-30°С чути запах асфальту і як важко тоді дихати. Бруківка таких проблем не створює.
Всі ці новації забезпечують комфортний рівень проживання.

Катерина ДОБРЯНСЬКА

Вибір читачів за тиждень

Відео