У Тернополі презентували книгу про спорт

Перший заступник Міністра молоді і спорту України, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул та начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Мацикур взяли участь у презентації книги Олександра Степанюка "Легка атлетика Тернопільщини: історичний аспект", яка відбулася у  Тернопільській обласній  універсальній науковій бібліотеці,повідомлення sports.te.ua.

Як розповів автор, у книзі подано коротку історію становлення та розвитку легкої атлетики на Тернопіллі, біографічні дані провідних спортсменів, тренерів.

- Працюючи над довідником "Легка атлетика Тернопільщини: історичний аспект", я відкрив для себе багато історичних подій, що стосувалися розвитку масового спорту на Тернопільщині та легкої атлетики в тому числі, -розповів  Олександр Степанюк. -Тому  тут я ділюся ювілейними, святковими датами цих окремих історичний подій, свідками та активними учасниками яких були багато тернополян.

Перший заступник Міністра молоді і спорту України, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул гідно відзначив роботу Олександра Степанюка.
- Це важка, але дуже потрібна праця, - констатував Ігор Гоцул. -Адже минає час, змінюються люди, приходять нові обличчя. А це — чудова можливість дізнатися про діяльність своїх колег. Я переконаний, що такі видання має мати кожна федерація.

Перший заступник Міністра молоді і спорту України, побажав Олександру Степанюку успіхів та натхнення для подальшої праці.
Начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Мацикур запевнив, що докладе максимум зусиль для максимального розповсюдження видання.
- Ця книга має жити! Вірю, що вона знайде свого читача, — зазначив Віктор Мацикур.

До слова, 22-23 квітня буде проведено 70-й чемпіонат Тернопільської області з легкої атлетики.

Вибір читачів за тиждень

Відео