ФК «Тернопіль» осоромився у домашньому матчі з Гірником (фото, відео)

У 22-му турі Першої ліги ФК Тернопіль з розгромним рахунком 0:3 програв одному з лідерів чемпіонату — криворізькому Гірнику.

Як не обіцяли тренери та гравці Тернополя битись за очки перед матчем, але сама гра продемонструвала, що поки боротися на рівних з лідерами муніципалам ще рано. Гірник міг відкривати рахунок уже на старті гри. Проте Тернопіль врятував голкіпер Сергій Чернобай, від якого м'яч зрикошетив у поперечину та вийшов на кутовий, пише sports

Відповідь тернополяни організували у середині тайму. Захисник Степан Клекот змістився з правого флангу у центр і потужно пробив по воротах. Цього разу оплески пролунали уже на адресу кіпера Гірника Геннадія Ганєва. Могли тернополяни забивати із численних кутових ударів, але нікому з господарів не вдалося скористатися моментами.

Натомість Гірник на 39-ій хвилині повів у рахунку. Після класного навісу з правого флангу Баєнко головою розстріляв ворота Чернобая. А за хвилину до кінця першого тайму гості засмутили воротаря вдруге. Артем Сітало реалізував пенальті.

Шанс переламати хід зустрічі у Тернополя був на 55-ій хвилині гри. Ігоря Курила у штрафному майданчику Гірника зупинили за межами правил і арбітр вдруге у цій грі вказав на "точку". Однак переграти кіпера Гірника Ганєва з 11-ти метрів штатний пенальтист Тернополя Сергій Атласюк не зумів.

Після цього моменту стало зрозуміло, що Тернополю ніщо крім поразки у цій грі не світить. А на 61-ій хвилині Артем Сітало зробив дубль розстрілявши воротаря Тернополя і встановив остаточний рахунок у грі — 0:3.

ФК Тернопіль після 22-го туру продовжує перебувати у зоні вильоту. Наступний матч у чемпіонаті теж не обіцяє легкої долі Тернополю. Команда Василя Івегеша поїде у гості до київської Оболоні-Бровар. Грати тернополянам доведеться без лідера оборони Ігоря Курила, який пропускатиме гру у Києві через перебір жовтих карток.

Вибір читачів за тиждень

Відео