Степан Барна повторив подвиг Валентина Хоптяна

16 квітня в Тернополі пройшло виїзне засідання Комітету  Верховної Ради України з питань транспорту «Стан та перспективи розвитку  транспортної інфраструктури Тернопільської області». Про це повідомляють на офіційному сайті Тернопільської ОДА.

«Ми сьогодні у Тернополі, щоб спільно з народними депутатами від Тернопільщини, представниками обласної і міської влади обговорити і знайти відповіді на ті болючі питання, які виникають у сфері ремонту доріг, пасажирських перевезень, - зазначив голова Комітету Ярослав Дубневич. - Я переконаний, що це виїзне засідання стане добрим початком  розвитку автомобільних доріг на Тернопільщині, відновлення роботи аеропорту, покращення пасажирських перевезень. Крім того, говоритимемо і про пасажирські перевезення з Тернопільщини у Херсон, Миколаїв, адже влітку на ці напрямки буде особливе навантаження з боку туристів».

Зі свого боку, керманич області Степан Барна порушив питання летовища, яке вкотре пробують реанімувати, та стану доріг і їхнього фінансування.


Зазначимо, що це вже друге засідання цього комітету, яке проходило на території нашої області.

18 березня 2013 року виїзне засідання комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку відбулося під керівництвом голови комітету Бориса Колеснікова та голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна, повідомляєт oda.te.gov

До речі, на той час вмовити одного з лідерів Партії регіонів приїхати в Тернопіль потребувало немалих потуг.

Тоді також учасники засідання "розглянули питання функціонування інфраструктури Тернопільської області та основні проблемні питання, стан фінансування на будівництво, ремонт та утримання автомобільних доріг та преспективи подальшого розвитку дорожньої галузі. Крім цього, під час виїзного засідання комітету будуть підняті питання про оптимізацію руху поїздів та заходи щодо забезпечення якісними та в достатній кількості послугами із залізничних перевезень, питання щодо забезпечення пасажирських перевезень на території Тернопільської області".

А голова ОДА  Валентин Хоптян представив проект логістичного центру на базі аеропорту, територію якого оглянули присутні, де і обговорили стан та перспективи роботи місцевого летовища.

Хочеться сподіватись, що результати засідання комітету у 2016 році таки відрязнятимуться від результатів 2013 року.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео