Платників податків на Тернопільщині консультують особисто

17 особистих прийомів громадян від початку року провели посадові особи територіальних органів Головного управління Державної Фіскальної Служби (ДФС) у Тернопільській області.

Зокрема, у головного податківця краю Ігоря Комендата було два особистих прийоми. Його заступник провів один, інші посадові особи і начальники податкових інспекцій – по 4, а їхні заступники – шість.

- Аналізуючи тематику звернень жителів краю і питань, які вони порушували під час особистих прийомів, ми зробили висновок, що платників цікавить адміністрування податкової звітності, акцизного податку і податку на доходи фізосіб, - підсумовують у фіскальній службі.

За результатами проведених особистих прийомів громадянам надали 7 усних роз’яснень. Цікаво, що 10 питань вирішили позитивно, підкреслюють у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото автора

Довідка. Записатися на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС в області можна, зателефонувавши за номером 43-46-33 у Тернополі. Із графіком особистого прийому громадян можна ознайомитися на суб-сайті Територіальних органів Головного управління, у розділі «Приймальня громадян».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео