Тернопільських депутатів запросили на вулицю Шпитальну (фото)

Допомогти потребуючим, долучившись до місячника Червоного Хреста України, запропонувала тернопільським депутатам голова міської організації Червоного Хреста Тетяна Лех.

Вона разом із колегою сьогодні, 21 квітня, прийшла на сесію. Відтак обранці тернополян просто під час засідання могли зробити благодійні внески у спеціальну скриньку.

- На часі – Великодні свята, тож ми готові прийняти будь-яку допомогу для потребуючих, - каже Тетяна Лех. – Будемо вдячні не лише за кошти, а й за продукти, медикаменти, засоби гігієни, одяг, взуття та інше.

Вона також нагадала, міську організацію Червоного Хреста нещодавно «переселили». Тепер офіс працює за адресою: вул. Шпитальна, 2. Контактний номер телефону - 43-76-09.

Нагадаємо, місячник Червоного Хреста України триватиме до 30 квітня. Цього року він пройде під гаслом "Творімо милосердя разом". Мета заходу - привернути увагу суспільства до проблем внутрішньо переміщених осіб і вразливих категорій місцевого населення, а також формування громадської думки на користь милосердя.

Про те, що відбувалося сьогодні на сесії, читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото автора

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео